19/05 Tehnobuss Latvija seminārs par izstrādātajiem mācību līdzekļiem STEM jomā (Tech Industry ietvaros)

1905 Tehnobuss Latvija seminārs par izstrādātajiem mācību līdzekļiem STEM jomā Tech Industry ietvaros

19.maijā no plkst.14:00-16:30 starptautiskajā izstāžu centrā Rīgā, Ķīpsalas ielā 8, Konferenču zālē Nr.1, 2.stāvā Tech Industry izstādes laikā norisināsies Tehnobuss Latvija organizēts seminārs vispārējās izglītības pedagogiem par 7. un 8. klasei izstrādātajiem mācību līdzekļiem dabas zinātņu un tehnoloģiju jomā*.

Semināra mērķis ir informēt pedagogus par metālapstrādes un mašīnbūves nozares speciālistiem nepieciešamām prasmēm un zināšanām, nozares aktualitātēm un izstrādātajiem mācību līdzekļiem, saņemt atgriezenisko saiti par to kvalitāti un turpmāko izmantošanu.

Mācību līdzekļi (moduļi) ir izstrādāti atbilstoši vispārējā izglītībā noteiktajam mācību saturam šādās tēmās: mehānika un simulācijas, 3D modelēšana un reversā inženierija, 3D drukāšana, apstrāde ar programmvadības darbagaldiem, mehatronika un metināšana, un tos var izmantot šādos mācību priekšmetos: tehnoloģijas un dizains, inženierzinības, fizika, ķīmija, matemātika, datorika, ekonomika un sociālās zinības.

Reģistrācija semināram iespējama līdz š.g. 17. maijam: https://forms.gle/sUrPZjuv1VnyLnu2A.
! Vietu skaits ierobežots.
Semināra darba kārtība skatāma un lejupielādējama TE

Mācību līdzekļi ir izstrādāti Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociācijas (MASOC) īstenotā Erasmus+ programmas Pamatdarbības Nr.2 (KA 2) stratēģiskās partnerības projekta “Mobilās laboratorijas STEM* zināšanu uzlabošanai” (2020-1-LV01-KA201-077502) ietvaros, kura mērķis ir nodrošināt atbalstu pedagogiem, piedāvājot interaktīvus, digitālus mācību materiālus par STEM, kā arī veicināt skolēnu sasniegumus STEM jomā skolēniem pievilcīgā veidā.

*STEM - no angļu val. STEM – Science, Technology, Engineering and Mathematics


Atgriezties uz sarakstu