10/09/22 MEHATRONS 2022 un Metināšanas konkurss Jelgavā

100922 MEHATRONS 2022 un Metināšanas konkurss Jelgavā

10. septembrī Jelgavā, Pasta salā no plkst. 10:00 līdz 15:00 notiks ikgadējais Tehnikas un inovāciju festivāls “Mehatrons 2022”

Mehatrons ir ikgadējs visai ģimenei domāts pasākums, kurā visiem interesentiem izbaudīt sev interesējošās aktivitātes – no metālapstrādes, uzņēmējdarbības, amatniecības, karjeras un izglītības iespēju iepazīšanas līdz izklaidei, sportam, prāta asināšanai un veiklības treniņiem. 

Festivāla programma skatāma TE.

Festivāla mērķis ik gadu ir jauniešiem apliecināt inženierzinātņu nozīmi un to, cik svarīga konkurētspējīgu speciālistu sagatavošanā ir sadarbība starp izglītības iestādēm un nozares uzņēmējiem. 

Pasākumu katru gadu atbalsta, palīdz organizēt un piedalās arī MASOC un Tehnobuss.

Nozares entuziastus īpaši aicinām pievērst uzmanību pasākuma ietvaros organizētajām metinātāju sacensībām. 

Konkursā var piedalīties gan profesionāli metinātāji, gan amatieri, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu.
Metināšanas pasniedzēji, metināšanas iekārtu tirgotāju pārstāvji un iepriekšējā gada (2021.) 1. vietas ieguvējs konkursā piedalīties nevar, bet var veikt konkursa uzdevuma izpildi ārpus konkursa.

Pieteikt dalību iespējams attālināti līdz 08.09.2022. plkst.15.00, elektroniski aizpildot veidlapu saitē https://ej.uz/mehatrons_2022  
vai pa tālruni +371 27800576, vai e-pastu: metalapstrade@zrkac.jelgava.lv

Piesakoties Konkursam, dalībnieks sniedz ziņas par sevi: vārds, uzvārds, dzīves vietas adrese, mācību iestāde, kurā iegūta metinātāja profesija (ja attiecināms), pašreizējā darba vieta (ja attiecināms), tālruņa numurs, pa kuru dalībnieks būs sasniedzams Konkursa norises laikā un līdz rezultātu paziņošanas brīdim.

Pilns konkursa nolikums skatāms TE.

 


Atgriezties uz sarakstu